Adverteren werkt!

column

Mijn business en  jouw Passie

Mijn business en jouw Passie

01-07-2020

In mijn business werk ik samen met mensen in de leeftijden van 18 tot ver over de pensioengerechtige leeftijd. Vaak hebben deze mensen 1 grote passie zoals bv mooie wandschilderingen maken of hun eigen kappers-, pedicure-, persoonlijk trainer-, schoonheidsspecialiste-, nagelstyliste-bedrijf of zijn ZZP-er in de zorg, horeca of waarin dan ook. Een passie hebben is mooi maar financiële zekerheid naast je passie is perfect!

Heb jij wel eens gekeken buiten jouw gewone werkervaring, andere sector of branche? Een groeiende groep mensen maakt succesvol de beslissing om hun eigen weg te gaan door naast hun passie (en vaak ook nog een baan) iets voor zichzelf op te bouwen en zo de stap te maken naar een zelfstandige manier van werken. Niet door zomaar hun baan op te geven maar juist door iets op te bouwen naast hun baan. In de tijd die de meeste mensen doorbrengen voor de tv. Voordat ik tegen Team Marketing aanliep had ik geen idee wat het was net als 99% van de Nederlandse bevolking. Onbekend maakt onbemind maar gelukkig ben ik openminded genoeg om me goed te laten voorlichten door iemand die al jaren werkt met Team Marketing je kunt immers pas oordelen als je weet waar het over gaat.

Hou jij van een uitdaging en ben je bereid hiervoor te werken? Durf jij te gaan voor financiële zekerheid zodat je ruimte krijg voor jou Passie?

Encantada | Ineke Elsinga | 06-42110899 | www.sleutelnaarvrijheid.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).