column

Drugs in  ontlasting

Drugs in ontlasting

01-09-2020

Voor veel honden is het eten van mensenpoep een enorme beloning. Het is hierdoor ook erg moeilijk af te leren. Je kan je hond tien keer voor zijn, maar als je het de elfde keer net mist, is de beloning voor de hond zo groot om daarna toch weer elke keer op zoek te gaan naar de uitwerpselen van mensen. En helaas is die ontlasting overal te vinden; in de stad, in parken, in de duinen etc.

verziek als drugsgebruiker s.v.p. alleen je eigen lichaam en niet die van huisdieren om je heen

Het eten van mensenpoep is niet zonder gevaren. Stoffen die mensen binnen krijgen, wordt onder andere via de ontlasting uitgescheiden. Mensen die drugs gebruiken, scheiden resten van de drug via de ontlasting uit Op de praktijk krijgen we met enige regelmaat een “trippende” hond binnen. Honden kunnen dan bang voor geluiden zijn, de ogen kunnen onrustig op en neer schieten en vaak staan ze ook erg wankel op de poten. Meestal is een opname in de kliniek en het goed doorspoelen met een infuus voldoende. Maar een hond kan er ook aan komen te overlijden.

Zijlweg 68 Haarlem 023 – 531 60 33 www.merelsdierenkliniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen