bruisende zaken

Mode voor vrouwen die durven!

Mode voor vrouwen die durven!

01-09-2020

In 2018 opende Emmy Huis de deuren van diEMode, een winkel met mode voor vrouwen met lef en smaak. “Ik kon die kleding nergens anders vinden, dus ik besloot om het dan maar zelf te gaan verkopen. Mode is ‘t mooiste wat er is!”

‘‘Ik streef naar exclusiviteit”

Amper twee jaar na de start heeft Emmy haar winkel al uitgebreid. “In het voorjaar heb ik het naastgelegen pand erbij getrokken”, vertelt ze enthousiast. “Daardoor heb ik nu alle ruimte om de collectie goed te laten zien, die komt zo veel beter tot z’n recht.”

Exclusiviteit

Ben je op zoek naar iets aparts? Dan zul je bij diEMode ongetwijfeld iets van je gading vinden. “De collectie bestaat alleen uit de kleuren wit, grijs en zwart, met eigenzinnige kwaliteitslabels als Amma, QúE, Alembika, Elsewhere, Hebbeding, Black by K&M, Nör en XD Xenia Design. Veelal tijdloze, niet-alledaagse kleding waar je jaren plezier van kunt hebben. Ik verkoop bewust van alles slechts één maat, zodat het exclusief blijft.”

Alles erop en eraan

Natuurlijk horen bij een collectie als deze ook bijzondere schoenen (o.a. van Papucei), tassen en accessoires. “Tassen laat ik speciaal vervaardigen naar eigen ontwerp en een kunstenares maakt voor mij unieke ringen, kettingen en armbanden van oude fietsbanden. Daarmee kun je je outfit helemaal compleet maken.”

Uitstekende service

Wie buiten de reguliere openingstijden wil shoppen, kan hiervoor een afspraak maken. Vermaken is eveneens geen probleem. “Ik heb een eigen coupeuse die je kleding gewoon kan innemen als dat nodig is. Normaal is dat gratis, bij de uitverkoop betaal je er voor. Ik vind het belangrijk om dat stuk service te bieden.”

Volop gezelligheid

Kennelijk doet Emmy iets goed want vrouwen komen van heinde en ver naar diEMode toe. “Ze maken er vaak echt een dagje uit van.” Emmy zorgt sowieso voor flink wat gezelligheid. “Ik houd van mensen, dus er is altijd tijd voor een praatje en de koffie staat voor je klaar!”

dare to be different

diEMode | Zijdstraat 26a, Aalsmeer | 0297-313000 | info@diemode.nl | www.diemode.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).