Adverteren werkt!

bruisende zaken

Uniek en persoonlijk afscheid

Uniek en persoonlijk afscheid

01-10-2020

Ieder mens is anders en daarom mag ook elke uitvaart anders zijn. Dat is het uitgangspunt van Ankh Uitvaartzorg. “Samen met de nabestaanden geeft Ankh Uitvaartzorg een passende invulling aan elke uitvaart”, aldus uitvaartbegeleider Brigitte Otte. “Zodat elke uitvaart een uniek en persoonlijk afscheid is.”

…omdat elk leven anders is

“Enkele jaren geleden ging het roer om in mijn leven”, vertelt Brigitte. “Ik wilde met mensen werken, echt iets voor anderen kunnen betekenen. De uitvaartbranche was niet waar ik zelf meteen aan dacht, tot ik er via via toch in belandde. En het voelde meteen goed! Heel bijzonder om bij te mogen dragen aan een mooi en waardig afscheid van iemands dierbare.” Betrokken en professioneel Ankh Uitvaartzorg staat voor betrokkenheid en professionaliteit. “Een bewust gekozen combinatie. De professionaliteit is voelbaar in alle keuzes die voorgelegd worden. We weten wat er mogelijk is, houden goed overzicht en werken nauwgezet toe naar het afscheid. Alles komt samen op de dag van de uitvaart.” ‘Out of the box’ Waar een uitvaart vroeger meestal ‘grauw’ en ‘zwaar’, was, hoeft dit tegenwoordig absoluut niet meer het geval te zijn. “Er is zo ontzettend veel mogelijk. Ik houd ervan om ‘out of the box’ te denken om zo samen met de nabestaanden een uitvaart vorm te geven die echt bij de overledene past. Ook qua locatie. Zo kom ik regelmatig bij bijzondere locaties als de Arendshoeve in Aalsmeerderbrug, strandpaviljoens of Crematorium Sterrenheuvel in Haarlem dat bijvoorbeeld met tijdsblokken van 2,5 uur werkt waarin je zelf mag weten wat je doet.” Vrijwel niets is nog onmogelijk, aldus Brigitte. “We denken verder dan wat standaard is en zoeken samen naar een passend afscheid. Daarbij is de inbreng van de nabestaanden van groot belang. De ene keer ondersteun ik vooral, de andere keer neem ik alles van A tot Z uit handen, maar net waar op dat moment behoefte aan is.”

Ankh Uitvaartzorg | 06-22893080 | Brigitte Otte | www.ankhuitvaartzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).