Adverteren werkt!

column

Make-up tips voor het najaar!

Make-up tips voor het najaar!

01-10-2020

Stiekem dromen we allemaal alweer weg bij het idee dat we met onze voeten in het zand staan met een cocktail in onze handen… maar de realiteit is dat de koude maanden zijn aangebroken. We dragen niet alleen andere kleren, ook onze make-up doen we weer anders. De volgende tips helpen je door het najaar heen!

1 Foundation In de winter is het fijner een product te gebruiken dat je huid er minder grauw en droog uit laat zien. Het voordeel van een foundation dat je huid oplicht in plaats van matteert, is dat het de droge velletjes minder accentueert en dat het laat zien alsof je van binnenuit straalt.

2 Poeder Wanneer je huid normaal tot droog is heb je over het algemeen in de winter geen poeder nodig. Hoe minder poeder, hoe natuurlijker. Bewaar je poeder dus voor de warme maanden of breng het hoogstens aan op je T-zone.

3 Bronzer In deze tijd van het jaar kun je wel eens het gevoel hebben dat je wat extra kleur in je gezicht kunt gebruiken. Een product zoals bronzer komt dan goed van pas! Het geeft je gezicht namelijk een warme gloed. Dus als je er pips uitziet, kan een beetje bronzer op je wangen wonderen doen.

4 Wenkbrauwen Een belangrijk onderdeel van je gezicht, de wenkbrauwen. Volle wenkbrauwen zijn helemaal van deze tijd! Dus laat je pincet in je la liggen en verwijder enkel de nodige haartjes.

5 Wimper Een focuspunt tijdens het najaar zijn de wimpers. Door het accent op de ogen te leggen heb je verder weinig make-up nodig, omdat alle aandacht naar je ogen gaat. Neem je onderste wimpers mee voor een maximaal resultaat.

muah latip kan geboekt worden voor make-up workshops, verzorging van make-up & hair voor speciale gelegenheden zoals bruiloften en andere feestelijke gelegenheden of persoonlijke/commerciële fotoshoots.

La Tip | 06-39474707 | latip@latip.eu | www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).