Adverteren werkt!

Column

AAAAH JEUK!

AAAAH JEUK!

01-06-2021

Jeuk is erger dan pijn en ik spreek uit eigen ervaring, bij mij is dat nu verleden tijd. Je kan blijven smeren met zalfjes maar met die middeltjes onderdruk je misschien alleen de symptomen. De oorzaak die de verschrikkelijke jeuk jou geeft zit ergens binnen in je lijf. (AC)NÉEEE!

ACTIE Haal bij bar Wolkers Haarlem het boek Let’s go healthy en krijg een kopje koffie of thee naar keuze gratis!

Puistjes, pukkeltjes of flinke acnebulten. ‘Ze horen bij de puberteit’, ‘je groeit er wel overheen’ of ‘wat zeur je nou er zijn toch ergere dingen in het leven’. Nou nee, zeker niet! In je puberteit zit je helemaal niet te wachten op een onrustige huid. En sommigen lijken wel een eeuwige jeugd te hebben; de twintig gepasseerd en die puistjes gaan maar niet weg. Wil jij weten waarom jouw huid zo onrustig blijft en vind jij het wel welletjes geweest met die pukkels? Ik ben op zoek naar schurft, eczeem, acne en psoriasis. Eigenlijk alles wat jeukt, schilfert en uitslag geeft. Doormiddel van een anamnese kunnen we erachter komen wat de oorzaak is en als we de oorzaak hebben gevonden kunnen we deze aanpakken met de juiste voeding. Laat mij jou helpen!

Gezond met Rox | Noordervaart 52, Stompetoren | 06 419 961 39 | www.gezondmetrox.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).