Adverteren werkt!

column

Verkeerde hond

Verkeerde hond

01-08-2021

Jaren geleden, ik was net begonnen met de praktijk, kwam een man tijdens mijn dienst in de praktijk met zijn hond. Meneer was net terug van vakantie en hij had zijn hond net een paar dagen geleden opgehaald uit het pension. Hij had de indruk dat het niet zo goed ging met zijn hond Takkie. Voor de vakantie was het een hond die altijd voorbeeldig luisterde. Als hij maar even riep stond de hond altijd meteen naast hem. Meneer had de indruk dat Takkie mogelijk een forse oorontsteking had of op een of andere manier zijn gehoor aangetast was.

Herken jij je eigen hond?

Takkie heb ik op tafel gezet en heel uitgebreid nagekeken. Ik kon helemaal niks afwijkends aan zijn hond vinden. Beide oren waren helemaal gezond en als ik een geluid maakte in de praktijk reageerde de hond ook direct. Dus met zijn gehoor was duidelijk helemaal niks mis.

Uiteindelijk had meneer ook al zijn papieren afgegeven die hij van Takkie had en Takkie bleek gelukkig gechipt te zijn. Aangezien meneer in de dienst bij ons kwam en we zowel meneer als de hond niet kenden hebben wij de chip even uitgelezen. En wat bleek nou… Takkie was niet Takkie, maar Jack! Meneer had in plaats van Takkie, Jack uit het pension gehaald. Het verklaarde direct waarom een goed luisterende hond ineens niet meer luisterde, want deze hond had nog nooit van de naam Takkie gehoord.

Zijlweg 68 Haarlem 023 – 531 60 33 www.merelsdierenkliniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).