Adverteren werkt!

Column

Haarwerk op maat

Haarwerk op maat

01-09-2021

In haar kapsalon liep Fiona Ofman regelmatig tegen hoofdhuidproblemen en andere zaken als tijdelijk en permanent haarverlies aan. Iets wat haar uiteindelijk triggerde om zich te gaan specialiseren op dat gebied.

‘Hulp en ondersteuning bij haarproblemen’

 

"Hulp en ondersteuning voor en tijdens haarverlies is ontzettend belangrijk heb ik gemerkt. Ik probeer dan ook een oplossing op maat te vinden samen met de klant.

Het is mogelijk om bij mij in de haarwerkruimte of bij u thuis een afspraak te maken. Het eerste intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend! Alle haarwerken en haarstukken kan ik zelf vermaken zodat deze goed passend en perfect op maat zijn."

Eerlijk advies

Wat voor kleur of soort haarwerk je ook zoekt, Fiona kan je ongetwijfeld helpen. “Door de vele leveranciers waarmee ik werk, is er voor elk budget wel wat te krijgen. Op basis van iemands situatie – is het haarverlies bijvoorbeeld tijdelijk of permanent – en wensen geef ik altijd een eerlijk advies, maar de klant maakt uiteindelijk altijd zelf de keuze.”

Nieuwe ontwikkelingen

“De kapsalon en het gedeelte waar ik met de haarwerken werk zijn nu gescheiden. Het is een zeer prettige ruimte geworden waar ik in alle rust mijn klanten kan ontvangen. Naast alle haarwerken en haarstukken die semi op maat of helemaal maatwerk worden geleverd, maak ik nu ook haarbanden naar wens.

Dit kan variëren van echt haar of synthetisch haar tot gemaakt van het eigen haar.

Het gebruik van eigen haar kan bijvoorbeeld van toepassing zijn als men aan een chemotherapie begint. Alle haren worden dan verwerkt in een haarband die onder een mutsje gedragen kan worden. Het voordeel hiervan is dat het een stuk minder warm is en het mutsje niet direct wordt geassocieerd met ziek zijn.

Maar ook voor de dames met alopecia is het soms fijner om een haarband te dragen tijdens het wandelen of sporten."

 

Altijd ruim 80 mutsjes op voorraad, dus genoeg keuze!

Fiona's kapsalon en haarwerken | Eigenaar: Fiona Ofman | Lambert Meliszstraat 29A Westzaan | 06-24304074 | www.fionaskapsalon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).