Adverteren werkt!

column

Looking good... 24/7

Looking good... 24/7

01-09-2021

Wil jij er elk moment van de dag perfect uitzien? Heb je ’s ochtends geen tijd (of zin) om je op te maken? Of ben je simpelweg allergisch voor gewone make-up? Dan is permanente make-up dé oplossing voor jou!

PLAN BIJ ONS NU JE AFSPRAAK ONLINE IN!

Permanente make-up, oftewel PMU, wordt steeds populairder. Maar wat is het precies? Permanente make-up is make-up die voor langere tijd blijft zitten. Dus niet permanent, zoals de naam misschien doet vermoeden.

Om dit te bereiken wordt de make-up (of in het geval van PMU de pigmenten) niet op de huid aangebracht, maar in de (leder)huid door middel van een flinterdunne naald. Het heeft dus wat weg van tatoeëren, ware het niet dat bij tatoeëren de pigmenten in het onderhuidse bindweefsel worden ‘geprikt’ waar-door ze echt permanent blijven zitten. PMU komt terecht in de lederhuid waardoor de make-up na één tot vijf jaar zal vervagen.

Bij Beauty Clinic Haarlem kun je in een prettige sfeer genieten van behandelingen die helemaal op jouw behoeften en wensen zijn afgestemd. Wij gaan voor de beste kwaliteit wat betreft huidverbetering en huidverzorging.

Ramplaan 50, Haarlem 06-57671671 ( Romina) 06-22238966 (Danielle) info@beautyclinichaarlem.nl www.beautyclinichaarlem.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).