column

Van probleem tot aantrekkelijke nieuwe mogelijkheid

Van probleem tot aantrekkelijke nieuwe mogelijkheid

01-03-2022

Hoe kan een driehoek helpen? De tijd strijkt vanzelf voorbij, we zijn alweer in maart beland. Het is langer licht, voorjaarsbollen kleuren de tuinen. Problemen, lastige situaties gaan soms ook vanzelf voorbij, gelukkig maar… als je lang genoeg wacht.

Wat helpt als dit niet zo is? Voorkom een neerwaartse spiraal van gedachten en emoties met de driehoek van aan-dacht. Deze bepaalt hoe we iets zien.

Door een heldere bril kijken Een lastige situatie kan ook een gelegenheid zijn om iets te oefenen waar we in talloze andere situaties baat bij kunnen hebben.

In plaats van ons in een neerwaartse spiraal te laten meeslepen kunnen we in onze houding iets oefenen: Hierdoor wordt je vrijer om bewust te kiezen hoe je ermee wilt omgaan. Je geeft niet alleen jezelf een cadeau, maar ook de mensen om je heen! Dit is de basis voor compassie.

Levenservaringen en nieuwsgierigheid brachten mij bewustwording en inzichten, bij verschillende tradities. Onder de naam ‘De kracht van Compassie’ geef ik met veel genoegen Compassietrainingen in Alkmaar en Overveen.

Het is een rijkdom mensen hierin te ontmoeten.

Er zijn weer nieuwe startdata voor de compassietraining MBCL! Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende wandel-intake op dit prachtige landgoed. Ik spreek je graag. Je bent van harte welkom.

De Kracht van Compassie | Van Maerlantlaan 8, Driehuis | 06-12912252 | www.compassie-training.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen