column

Zo krijg je zonder fillers vollere lippen!

Zo krijg je zonder fillers vollere lippen!

01-04-2022

Dunnere lippen? De make-up trends voor 2022 weten er raad op. Met deze trends en lipstick technieken zien je lippen er stukken voller uit.

TIP 1

Lipverzorging. Scrub je lippen regelmatig, bescherm ze tegen de kou en houd ze gehydrateerd. Gebruik een lip conditioner maar sluit je lippen niet af met te vette balsems waardoor je er steeds meer van gaat gebruiken (het zogenaamde ‘verslavende’ effect).

TIP 2

Kleur lippotlood. De regel is: net iets donkerder dan de natuurlijke kleur van je lippen.

TIP 3

Materiaal. Kies een lippotlood met een scherpe punt.

TIP 4

Contouren. Heb je van jezelf volle lippen volg dan de natuurlijke contouren. Wil je je lippen voller maken of corrigeren, smokkel er dan niet meer dan 1 à 2 millimeter bij.

TIP 5

Techniek. Begin in het midden van je mond en werk dan naar buiten toe.

TIP 6

Kleur lippenstift. Ga voor een bruine kleur die hoogstens een paar tinten donkerder is.

TIP 7

Techniek. Breng de lippenstift op het midden van je lippen aan en vervaag de kleur richting de contouren met een penseeltje voor een geraffineerd effect.

TIP 8

Finishing touch. Maak je lip af met een transparante gloss. Gloss maakt je lippen optisch gezien voller.

TIP! La Tip is ook te boeken voor make-up voor een speciale gelegenheid, beauty-arrangement voor bv. een vrijgezellendag, workshops, bruidsvisagie en business makeup. Neem contact op voor persoonlijk advies.

La Tip | 06-39474707 latip@latip.eu | www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).