Column

Weet wat je wilt! Dat geeft rust!

Weet wat je wilt! Dat geeft rust!

01-06-2022

In het leven weet je vaak wat je wilt, maar weet je dit ook voor je uitvaart? Of denk je: ik laat het wel aan mijn familie over…? Bedenk dan wel dat ‘zij’ heel verdrietig zijn en eigenlijk niet bezig willen zijn met dat wat moet gebeuren.

Voor je naasten is het heel fijn als er een ‘leidraad’ is, wat jouw keuzes en wensen zijn. Als wij bij mensen thuis komen proberen we een afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Naast luisteren, staan daar ook veel vragen tegenover.

“Wat wil je, welke wil je, waar wil je, wanneer wil je” en dat zijn nog maar een paar vragen.

Als je van tevoren over je afscheid wilt nadenken, weet dan dat je gerust bij locaties kunt binnenlopen. Wil je een rondleiding? Dan is het wellicht beter om een afspraak te maken.

Ook de externe locaties heten je welkom en laten graag hun locaties aan je zien en bespreken wat ze voor je kunnen betekenen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld “de Arendshoeve, the Garden of Amsterdam” in Rijsenhout, of “t Oude Slot” in Heemstede, Rozenkwekerij Rozen & Radijs in Burgerveen, Strandpaviljoens, Sportkantines etc….

Wij komen op verzoek, geheel vrijblijvend, dus zonder kosten, bij je thuis om over je uitvaartwensen en mogelijkheden te praten en indien je dit wilt kunnen wij een kostenindicatie maken op basis van jouw wensen.

Wil je geen gesprek maar wel graag wat op papier zetten voor je naasten? Vraag dan kosteloos ons wensenboekje aan via: info@ankhuitvaartzorg.nl

Een afscheid kan je maar 1 keer doen!

Ankh Uitvaartzorg | Brigitte Otte | 06-22893080 | Mirjam Lucas | 06-22426018 | www.ankhuitvaartzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen