Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Ben jij op zoek naar de beste versie van jezelf?

Ben jij op zoek naar de beste versie van jezelf?

01-02-2023

Zoek je een zinvolle richting en een doel in je leven? Niet eenvoudig nu de chaos en verwarring alleen maar lijken toe te nemen. Vooral de vraag hoe je bij kunt dragen en van betekenis kunt zijn voor de samenleving, de natuur, het klimaat etc. wordt voor veel mensen heel belangrijk.

De mensheid ondergaat een bewustzijnsontwikkeling en wij mensen bepalen de vorm en de snelheid waarin de veranderingen zullen plaatsvinden. Dat vraagt om verantwoordelijke keuzes maken die er echt toe doen. Dus weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt betekenen wordt steeds belangrijker. Het goede nieuws is dat je, als je je ‘missie’ gevonden hebt, daar erg blij van wordt! Geraldine Pontenagel heeft een ruime ervaring als Evolutionair Astroloog waarmee zij jou kan helpen jouw levens- en Zielsbestemming helder te krijgen. Te ontdekken wie je werkelijk bent en waar je goed in bent.

Je versterkt hiermee je zelfbewustzijn en je eigenwaarde waardoor je rust en blijdschap in je leven brengt: je doet ertoe! Wil je hier meer over horen, luister dan naar de podcasts die Geraldine maakt met haar dochter Charlotte (de OOpeningTot casts) of kijk op www.deoopeningtot.nl.

Nieuwsgierig? Vind Charlotte op www.devrouwachterjou.nl Vind Geraldine op www.deoopeningtot.nl

Geraldine Pontenagel

Vermeerlaan 13N, Hilversum 035-5316379 / 06 -54373416

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen