Opvallen? Adverteer in Bruist

Column

Update je make-up look en kapsel met deze tips voor 2023!

Update je make-up look en kapsel met deze tips voor 2023!

01-02-2023

Boldlip: lippenstift is terug!

Felle lippen met weinig meer in het gezicht, dus voor de rest een heel cleane make-up look, zijn de trend. De kleuren voor 2023 zijn: felroze, superzwart, paars, bourgondisch rood en oranje.

Icylips: lippen met véél gloss

Bij icylips gaat het om de finish. Je lippen moeten eruit zien alsof er gesmolten ijs op zit. Gloss, héél véél gloss.

Bowlips: geaccentueerde Cupidoboog

Bij bowlips draait alles om je Cupidoboog, of je die nu heel sterk hebt of niet. Accentueer ‘m! Met een lippotlood, een goudaccentje, wat je maar wilt.

Kleurrijke oogschaduw: beauty trend

Bij verschillende modehuizen werd kleurrijke oogschaduw gespot om het grijs van het winterseizoen te maskeren. Denk aan geel, oranje en rood, vrolijke kleuren! Ben je niet zo’n held in opmaken en wil je graag meedoen met deze trend? Ga dan eerder voor geel en oranje.

Maak jouw look af

Wanneer je de deur uitgaat met een perfect aangebrachte make-up mag je jouw haren niet vergeten. Hier kan je kiezen uit strak achteruit gekamde kapsels met veel gel of hoog geföhnde retrokapsels.

TIP! La Tip is ook te boeken voor make-up voor een speciale gelegenheid, beauty-arrangement voor bv. een vrijgezellendag, workshops, bruidsvisagie en business makeup. Neem contact op voor persoonlijk advies.

La Tip 06-39474707 latip@latip.eu www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen