Column

Leer alles over de beautytrends zomer 2023

Leer alles over de beautytrends zomer 2023

01-08-2023

Een trend die een grote hype is op Tiktok is mid-tone blushing. Het gaat daarbij om de finishing touch van je make-up look, waarmee je eigenlijk de blush en onder ogen make-up op perfecte manier bij elkaar brengt.

LIPPEN

Deze zomer zijn de felle kleuren weer helemaal een trend. Je kunt je helemaal laten gaan. Gebruik juist gedurfde kleuren. Let er wel op dat je de rest van je Makeup-look dan natuurlijk houdt. Op deze manier vallen je lippen nog meer op.

Glitterlook

Glitters zijn deze zomer een must. Dit zie je overal terugkomen. Denk hierbij aan glitteroogschaduw of glittermascara. Leuk om wat details toe te voegen. Vooral op festivals wordt dit erg veel gedaan. Zo kun je je outfit helemaal compleet maken. Op deze manier ga je echt stralend de dag door.

Blush

Eindelijk is deze Makeup-trend weer helemaal terug. Hoe meer blush, hoe beter. Hier wordt dan ook veel gebruik van gemaakt. Ideaal om je ogen en wangen wat extra kleur te geven. Je hebt blush in verschillende kleuren. Voor iedere huidtype is er een kleur. Check welke kleur het best bij jou past.

Felle kleuren

Neon kleuren zijn weer helemaal een trend. Lekker fel en lekker opvallend.

Denk bijvoorbeeld aan felle oogschaduw, felle wenkbrauwen, felle lipkleuren en ook felle mascara. Je kunt deze kleuren ook goed met elkaar combineren. Mocht je de Neon Makeup te heftig vinden om casual aan te brengen dan is dit ook erg leuk voor op festivals. Zo kun je ook leuk je outfit erbij combineren.

TIP! La Tip is ook te boeken voor make-up voor een speciale gelegenheid, beauty-arrangement voor bv. een vrijgezellendag, workshops, business makeup en mooie bruidsvisagie en kapsels. Neem contact op voor persoonlijk advies.

La Tip | 06-39474707 latip@latip.eu | www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).