Column

Leef jouw puurheid!

Leef jouw puurheid!

01-09-2023

“Er is een heel aantal mensen met bijvoorbeeld een eetstoornis dat mogelijk al van kinds af aan ‘deep down’ voelt in potentie een mens te zijn die een schat aan waarde met zich mee brengt, de wereld in. Iets met grootsheid, verbondenheid, puurheid. Soms ook een moeilijk beschrijfbare liefde voor alles op en rondom de aarde.

Vaak zijn hier dan nog weinig woorden voor en voelen zij zich er vooral stom, dom of zelfs belachelijk mee. En vaak leren zij zichzelf aan om dit weg te maken, te verdrukken, daardoor kan bijvoorbeeld een eetstoornis ontstaan, samen met andere invloeden.

Tegen deze mensen en tegen hun naasten die dit soms al langer bij hun geliefde waarnemen zou ik willen zeggen: Je hoeft niet bang te zijn voor dit voelen. Laat jezelf meevoeren in jouw leven en geef jezelf de gelegenheid om naar deze beleving te luisteren. Het gaat over liefde en je verbonden voelen, dat kán niets achterlijks of idioots zijn! Als dit je aanspreekt en je wilt hulp bij jezelf bevrijden van de eetstoornis en je puurheid leven, maak dan een afspraak via www.praktijk-juniper.nl.”

Kerklaan 3, Spaarndam 06-31072342 irene@praktijk-juniper.nl www.praktijk-juniper.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).