bruisende zaken

Basecamp volle kracht vooruit

Basecamp volle kracht vooruit

01-10-2023

Vijf jaar geleden zag Basecamp het levenslicht in Utrecht. Het restaurant vormt het horecahart van Campus Werkspoor. In dezelfde geest opende Basecamp in juli 2020, middenin coronatijd, de deuren in Haarlem. Gelegen in de Lichtfabriek vormt het dé ontmoetingsplek waar je werkt, bij elkaar komt, je ontspant en feest viert. Na het spannende begin bloeit Basecamp inmiddels langzaam maar zeker op, mede dankzij de inzet van het gedreven team.

De Lichtfabriek was vroeger een gas- en elektriciteitsfabriek die de Haarlemmers voorzag van licht en warmte. Nu heeft het complex een nieuwe functie en worden er regelmatig grote events georganiseerd. Basecamp, gehuisvest in het monumentale Ketelhuis, heeft de industriële uitstraling van deze plek geïntegreerd in het interieur van hun ruimte.

Alles uit handen

Het restaurant kan worden ingericht voor diverse events, van bedrijfsfeesten tot verjaardagen en bruiloften. Basecamp heeft zich de laatste tijd ontwikkeld tot weddingplanner en ontzorgt klanten volledig, inclusief muziek en techniek.

Evenementen op maat

Basecamp heeft drie vergaderzalen, geschikt voor workshops, trainingen en vergaderingen: de Machinekamer (max. 14 personen), De Loft (max. 90 personen) en Ampère studio (max. 70 personen). Ze verzorgen ook de catering met verse streekproducten en bieden een brede selectie menu-opties aan. Hun motto is “Niets is onmogelijk”, alles gebeurt in overleg.

Focus op het nu

Basecamp heeft ambities om in de toekomst meer vestigingen te openen en hun merk verder te ontwikkelen in Nederland. Momenteel richten ze zich echter op het perfectioneren van hun huidige locaties en het creëren van een gastvrije sfeer waar mensen zich welkom voelen en het gevoel hebben dat ze samen zijn. Het ‘samen’ gevoel blijft het fundament van Basecamp.

Wil je meer weten over Basecamp? Neem contact op via onze website of bel 0886480202

basecamphaarlem.nl | info@basecamphaarlem.nl | 0886480202 | Energieplein 74, Haarlem

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen