bruisende zaken

Wij hebben het mooiste vak wat er bestaat!

Wij hebben het mooiste vak wat er bestaat!

01-12-2023

In deze editie nemen wij je mee in het regelen van een uitvaart. Wat komt erbij kijken? Vaak horen wij: wat heb jij een apart beroep. Dat je dit kunt! Maar lieve mensen, Wij doen het niet alleen. Wij hebben heel veel lieve collega’s en als daar de samenwerking niet goed meegaat is een uitvaart regelen heel moeizaam. Wij hebben heel veel lieve en goeie collega’s om ons heen.

We beginnen met de verzorging van de overledene. Dit doet of iemand van de zorg(instelling) of doen wij dit samen met een collega of familie. Deze collega brengt de overledene ook over naar een locatie als dit gewenst is.

Wij gaan bellen met locaties om een en ander vast te leggen en te bespreken. Denk aan gemeente, artsen, locaties et cetera.

Dan wordt de kaart gemaakt. Dit doen we bij een drukker met veel ervaring en kwaliteit. Een meedenker.

Die schakelt als de familie zegt: we willen toch een andere foto, de tekst wordt helemaal anders, liever toch een ander formaat... De bloemist, iemand die een afspraak maakt met de familie, omdat hij wil weten wat voor een mens de overledene was, hoe is de familie en wat zijn de wensen. Hij luistert.

De dag van het afscheid, op de locatie. Als je alles goed hebt voorbereid, kan er meestal niks verkeerd gaan. Maar sommige elementen heb je niet in de hand. Het weer, techniek (denk aan muziek, rouwauto etc), het aantal gasten... Als er dan wat gebeurt, dan zijn er collega’s die meteen met je meedenken. Schakelen noemen we dat. In alle rust. Paniek in je hoofd, je gezicht zegt: niks aan de hand. Met zijn allen lossen we het op! Een uitvaart regelen is een ketting van schakels. Samen zorgen wij ervoor dat de familie een mooie en fijne herinnering heeft aan het afscheid. Je kunt het maar één keer doen! Dus bij deze ook dank aan onze lieve collega’s.

Ankh Uitvaartzorg… omdat ieder mens anders is

Ankh Uitvaartzorg | Brigitte Otte | 06-22893080 | Mirjam Lucas | 06-22426018 | www.ankhuitvaartzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen