bruisende zaken

Hairextensions

Hairextensions

01-04-2018

Make-up & Kleur

Al van kinds af aan wist Pamela Wolfsen wat ze wilde worden; kapster. In september 2016 opende ze de deuren van haar eigen kapsalon, Refresh Make up & Hair, in Hoofddorp. “Wij zijn gespecialiseerd in het zetten, adviseren en verwijderen van hairextensions. 

Maar ook voor het knippen en kleuren van je haar, een (bruid's) make-up of up-do kun je terecht bij Refresh.”


Hairextensions

Ga je voor meer volume, verlenging of een totaal nieuwe look? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij werken alleen met de beste hairextensions merken zoals Socap, Great Lengths, Double True en Hairloxx.


Wil je graag meer volume in je haar en/of meer lengte? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Make up

Op je bruiloft wil je er op je mooist uitzien, graag verzorgen wij, naast je kapsel, ook je bruidsmake-up. Tevens kun je bij ons terecht voor een dag- en avond-make-up. Ook geven wij workshops en cursussen. Mogelijkheden genoeg bij Refresh Make-up & Hair!


Kleuren

Doordat wij ons regelmatig laten bijscholen, zijn wij altijd op de hoogte van alle trends ook op het gebied van kleuren. Of je nu graag Highlights, Balayage of een andere Free handpainting kleuring in je haar wil of alleen je uitgroei bijgewerkt? Ook dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.


Tussenweg 33 Hoofddorp  |  06-23881457

info@refreshhairsalon.nl

www.refreshhairsalon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen