bruisende zaken

Metallic Lips

Metallic Lips

01-04-2018

Make-up trends 2018

Mijn naam is Annemieke Tip. Styling, hair & make up artist. Ik ben helemaal gek van alles op het gebied van styling, hair en make-up. Elke look heeft mijn aandacht. Zo ook de nieuwe make-up trends voor 2018. Maar wat is nu de beste volgorde voor een goede make-up?


Stap 1 Je verzorging  Begin na het wassen van je gezicht altijd met je dagverzorging. Een mooie make-up begint bij een goed verzorgde huid.


Stap 2 Egaliseren  Maak je gezicht mooi egaal door het gebruik van een foundation en/of een concealer. Vergeet ook niet af te poederen. Door het afpoederen van je foundation en/of concealer met een poeder in de kleur van je huid fixeer & matteer je je gezicht en make-up. Stap 3 Blush  Als je gezicht mooi egaal is kun je kleur aanbrengen in je gezicht. Wanneer je gezicht egaal is gemaakt voel je je meestal zo bleek, dus wat kleur is echt wel belangrijk!


Stap 4 Wenkbrauwen  Bij een mooie complete make-up vind 

ik mooie wenkbrauwen heel erg belangrijk. Ik houd van wenkbrauwen! 

Het doet zo veel voor een gezicht en ook voor je oog. Het maakt straks 

je oog make-up helemaal af en compleet. Zet je wenkbrauwen daarom mooi aan. 


Stap 5 Oogmake-up  Nu kun je beginnen aan je oog make-up. 

Of je nu alleen mascara aanbrengt of een totale oogmake-up, bij stap 5 begin je aan je ogen. 


Stap 6 Lippen  Tijd voor je lippen. Nu kun je je lipstick en/of lipgloss aanbrengen met je lipliner.  


Stap 7 Fixeren

Om er zeker van te zijn dat je make-up goed de hele dag blijft zitten en de poeder mooi samen smelt met de huid is het belangrijk de make-up te fixeren. 


Neem contact op voor een persoonlijk advies!


La Tip  |  06-39474707  |  latip@latip.eu  |  www.latip.eu


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen