bruisende zaken

Op naar een optimale gezondheid

Op naar een optimale gezondheid

01-05-2018

Al heel haar leven heeft Miriam Kuiper een passie voor bewegen.

Als klein meisje was dansen alles voor haar en later ging ze werken als fysiotherapeut en manueel therapeut. Gaandeweg ontstond de droom om een plek te creëren waar mensen kunnen leren over hun eigen lichaam en geest, waardoor veel gezondheidsklachten voorkomen kunnen worden. “Een gezondheidscentrum waar we mensen preventief kunnen helpen zichzelf gezond te houden”, aldus Miriam. Met de opening in maart 2017 werd die droom werkelijkheid.


“Studio 44 is uitdrukkelijk geen sportschool, maar een Health and Movement Centre”, vertelt Miriam gedreven. “Verschillende specialisten op het gebied van gezondheid en bewegen bundelen hier hun krachten. Samen maken zij Studio 44 en samen blijven zij Studio 44 door ontwikkelen”


Uitgebreid lessenaanbod

”We bieden een uitgebreid rooster aan ‘Movement’ (beweeg) lessen; Pilates, Yoga, Feldenkrais, Barre, Keclebell en TRX. Daarnaast hebben we een Health Care aanbod; ademtherapie, massages, coaching en mindfulness en meditatie. Iedereen is hier welkom; jong en oud, man en vrouw, met en zonder blessure.”


Leren bewegen

“Doordat we werken in kleine groepjes van maximaal 13 personen heb je alle aandacht. Bij ons beweeg je bovendien niet alleen, je leert ook hoe je optimaal en efficiënt kunt bewegen. Foutieve bewegingspatronen proberen we te doorbreken, om je vervolgens nieuwe bewegingspatronen aan te leren. Door deze manier van werken word je niet alleen fit en sterk, maar wordt je lichaam ook echt gezond en word je meer weerbaar tegen klachten.”


Holistische visie

Studio 44 gaat uit van de holistische denkwijze, waarbij lichaam en geest worden gezien als een geheel. “Wij realiseren ons dat lichaam en geest elkaar beïnvloeden en dat ze elkaar kunnen ondersteunen. Deze onderlinge steun willen wij bekrachtigen en vervolmaken, zodat gezondheid het gevolg kan zijn.”


Goed om te weten: Studio 44 geeft 

ook workshops en cursussen, 

zie www.studio44haarlem.nl


Burgwal 44 Haarlem

06-24890174


www.studio44haarlem.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen