column

lang haar

lang haar

31-05-2018

Wil je graag meer volume in je haar en/of meer lengte? En lukt het je niet om te sparen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Lang en gezond haar vraagt om doorzettingsvermogen en geduld. Gelukkig zijn er manieren om dit te bereiken. Wees je bewust van het welzijn van je haar en dan zul je zien hoe je haar in lange mooie lokken over je schouders zal vallen.TIP 1 Wees lief voor je haar, wanneer je het haar goed verzorgt is de kans kleiner dat het afbreekt en word het haar sneller lang. tip 2 Maak gebruik van professionele haarproducten, deze zijn geconcentreerd en zullen het haar intensiever verzorgen. TIP 3 Breng op tijd een bezoek aan Refresh! Wanneer het haar toe is aan een knipbeurt vanwege de gespleten punten, kun je het best zo snel mogelijk ingrijpen. TIP 4 Net als de rest van het lichaam heeft ook ons haar de nodige vitamines en proteïne nodig. Door deze extra binnen te krijgen zal het haar sneller groeien en zal het minder snel uitvallen.

Tussenweg 33 Hoofddorp | 06-23881457 info@refreshhairsalon.nl www.refreshhairsalon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen