Column

Voor een optimaal kunstgebit

Voor een optimaal kunstgebit

31-07-2018

Een kunstgebit dat prachtig oogt en vooral ook comfortabel draagt; dat is een waar kunstwerk. Voor een nieuw kunstgebit bent u bij ons aan het juiste adres.

“Tandprothetische Praktijk Fred W. van der Linde is gespecialiseerd op het gebied van het aanmeten en vervaardigen van kunstgebitten, oftewel protheses voor mensen, die hun eigen tanden en kiezen missen of kampen met een zwaar verwaarloosd gebit. Zowel volledige als partiële protheses en klikgebitten op implantaten behoren bij ons tot de mogelijkheden.”

“In onze praktijk doen wij alles in eigen beheer, daardoor zijn de lijnen kort en kan er snel worden geschakeld. Patiënten hebben altijd te maken met dezelfde persoon; die bespreekt de wensen en maakt vervolgens ook de afdruk en de daadwerkelijke prothese. Dat schept een vertrouwensband, waardoor mensen zich eerder op hun gemak voelen.”

“Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en rekenen daar ook rechtstreeks mee af om onze patiënten nog verder te ontzorgen. Protheses worden tegenwoordig voor 75% vergoed vanuit de basisverzekering, de resterende kosten kunnen worden gedekt door de aanvullende verzekering. Ook daarover kunnen wij onze patiënten informeren.”

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie!

Tandprothetische Praktijk Fred W. van der Linde Planetenweg 52, IJmuiden - 0255-520035 | Parklaan 88, Haarlem - 023-5321972 | www.kunstgebitservice.info

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Haarlem Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).