Column

Fitter worden,             dat kan!

Fitter worden, dat kan!

30-09-2018

Rennen, vliegen, snel sporten, even snacken met de telefoon in de hand, en dan soms ook nog een sigaretje of alcohol erbij… In onze hectische samenleving leven we vaak niet erg gezond, zonder er bij stil te staan dat we ons lichaam hiermee behoorlijk belasten. Zeker als je je realiseert dat je weerstand na je 20-ste al afneemt.

Waarom vertelt ik jou dit als cosmetisch arts? Omdat je huid reageert op datgene wat zich afspeelt binnen in je lichaam. Het resultaat: Rimpels, groeven en een vale huid. Dit is mede te danken aan een te hoog oxidatieve stress niveau, dat weer een gevolg is van eerder genoemde verkeerde gewoonten

Maar geen zorgen, je kunt zeker fitter worden! Er is namelijk een plantaardig voedingssupplement dat jouw oxidatieve stress niveau verlaagt en jouw cellen beter laten werken. Het laat je er minder moe uit zien en laat je met behulp van de cosmetisch arts weer stralen

Dat wil ik ook hebben, hoor ik je denken

Natuurlijk voelt het goed als je iets echts goed doet voor je lichaam. En je ziet het ook. Geloof me, over niet al te lange tijd is dit product niet meer weg te denken vanwege het optimale preventieve effect

Het supplement is bij mij verkrijgbaar. Kom dus vooral eens langs, dan meten we meteen welke vitamines en mineralen je eventueel tekort komt, zodat je deze gericht kunt aanvullen. Voor meer informatie en/of aanschaffen van het product kun je bellen met 06-48774261 (je kunt ook een whatsapp sturen)

Mailen kan naar infodeweerdt@gmail.com

Sowieso is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor botox, fillers, verstrakkers, glowers, lipverbeteraars, ooglidcorrectie en lokaal vetverlies op vier plaatsen tegelijk.

Ook Botox en fillers, pedicure, manicure en schoonheidssalon!

TheBodyManager Zeewijkplein 33 1974 PA IJmuiden 06 - 48 77 42 61 www.thebodymanager.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Haarlem Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).