bruisende column

Slijtage van tanden en kiezen

Slijtage van tanden en kiezen

31-10-2018

Bij Tandartsen aan de Herenweg maken we voor iedere patiënt een zorgplan op maat. Het doel daarvan is om er voor te zorgen dat eenieder zo lang mogelijk de eigen tanden en kiezen behoudt en plezier heeft van de functie en het uiterlijk er van.

Tijdens een Periodiek Mond Onderzoek kijken we niet alleen naar de traditionele mondziektes ‘cariës’ (tandbederf) en gingivitis/parodontitis (tandvleesontstekingen), maar ook naar patronen van slijtage en erosie. Glazuur en tandbeen dat verdwenen is, komt niet meer terug, groeit niet mee aan. Voortschrijdende slijtage kan niet alleen grote gevolgen hebben voor de functie van tanden en kiezen en het kauwvermogen, maar ook voor de esthetiek; sterk verkorte en verkleurde tanden bieden vaak geen fraai aangezicht

Wanneer een patroon van overmatige slijtage en erosie wordt ontdekt, kan dat een halt worden toegeroepen en kunnen functie en esthetiek voor de lange termijn worden hersteld.

Tandartsen aan de Herenweg Herenweg 103 a Heemstede | 023-7601320 info@tandartsenaandeherenweg.nl www.tandartsenaandeherenweg.nl Herenweg 103 a Heemstede | 023-7601320 info@tandartsenaandeherenweg.nl www.tandartsenaandeherenweg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen