bruisende column

Lessen voor de 60+ bij Studio 44

Lessen voor de 60+ bij Studio 44

31-10-2018

Bewegen is goed, dat weten we allemaal. Op oudere leeftijd kan het zijn dat lichamelijke ongemakken het bewegen lastiger maken waardoor u misschien meer behoefte heeft aan extra begeleiding en aandacht. Bent u benieuwd naar de expertise van onze docenten en de lessen die wij bieden? Kom dan eens een kijkje nemen bij Studio 44.

Voor elke leeftijd

Pilates 60+ In deze les is er veel aandacht voor houding, stabiliteit en coördinatie. In stand en op de mat worden er oefeningen gedaan die zorgen voor sterke buikspieren, rugspieren, schouderspieren en beenspieren. Het trainen van deze spiergroepen zorgt ervoor dat je beter in staat bent je evenwicht en balans te bewaren en op te vangen. Ook helpt het sterk houden van de diepe buik - en rugspieren bij het voorkomen van lage rugklachten en bekkenproblemen

Feldenkrais 60+ Bij deze bewegingsmethode word je ‘bewust door te bewegen’. Door met aandacht te bewegen, word je je bewust van niet optimale bewegingspatronen en ervaar je nieuwe mogelijkheden in beweging, die efficiënter zijn en makkelijker. Bijna alle oefeningen zijn op de mat waardoor deze les zeer toegankelijk is voor mensen die lager belastbaar zijn wegens verminderde conditie of lichamelijke klachten. Yoga 60+ Je wordt bewust van je bewegingen, maar ook wat de beweging met jou doet en hierbij staat de ademhaling centraal. Met de adem verdiep en ontdek je de houding waardoor niet alleen de spieren sterker en meer ontspannen worden, maar ook het bindweefsel soepeler wordt. Door je ademhaling te leren voelen en controleren geeft Yoga jou de mogelijkheden om meer ontspannen en gefocust te zijn, waardoor je je prettiger en gelukkiger kan voelen.

Burgwal 44 Haarlem 06-24890174 info@studio44haarlem.nl www.studio44haarlem.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen