bruisende zaken

Kerst  samen met  Restaurant Fris

Kerst samen met Restaurant Fris

01-12-2018

KERST THUISMENU Ieder jaar weer een groot succes en ook dit jaar kunt u weer thuis genieten van de gerechten van Fris tijdens de kerstdagen!

Geen zin in lange rijen bij de supermarkt? Geen inspiratie om te koken? Geen probleem, wij helpen u graag stressvrij de feestdagen door. Met de beschrijving en onze voorbereiding zet u in weinig tijd een feestelijk 3, 4 of 5 gangen menu op tafel! Vanaf € 35,- per persoon

Bekijk het menu en bestel eenvoudig en snel op onze website

KERST BIJ FRIS Viert u liever gezellig bij ons de Kerst? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn geopend op kerstavond voor diner, 1e en 2e kerstdag voor zowel lunch als diner. Op deze dagen serveren wij een vast kerstmenu. Wij serveren met de lunch een 4 gangen menu en met het diner een 7 gangen menu. Op kerstavond kunt u kiezen tussen een 5, 6 of 7 gangen menu! Lunch - 4 gangen € 55,- - inclusief bijpassende wijn € 85,- Diner - 7 gangen € 95,- - inclusief bijpassende wijn € 150,- Het menu is ook al bekend! Benieuwd? Bekijk het kerstmenu op onze website

15/20 Gault & Millau Lekker top 500 Vermelding in de Michelin Gids

Twijderslaan 7 Haarlem 023-5310717 info@restaurantfris.nl www.restaurantfris.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Haarlem Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).