Column

Persoonlijke vrouwelijke schoonheidswensen

Persoonlijke vrouwelijke schoonheidswensen

01-12-2018

Vrouwelijke schoonheid is persoonlijk, dus ook de wensen in huidverzorging voor het gezicht is voor iedereen anders.

Dankzij haar grondige kennis van de huid biedt Skeyndor een specifieke en effectieve oplossing voor ieders behoefte met de uniqcure ampullen. Deze nieuwe concentraten zijn uniek. Zij bieden voor elk huidtype specifieke producten en oplossingen. We observeren onze huid elke dag, en al naar gelang onze emotionele staat van welbevinden, de feitelijke observaties, willen we kunnen mixen en matchen met skincare. De uniqcure ampullen van Skeyndor spelen hier feilloos op in. Acht verschillende soorten ampullen om elk huidissue te tackelen. 1 ampul per dag, 7 dagen per week geeft zichtbaar resultaat.

Onze december maandbehandeling is speciaal gericht op de persoonlijke behoefte van de huid. We maken gebruik van uw unieke ampul, die door middel van een heerlijke massage, diep de huid in gemasseerd wordt. Kortom, tijdens deze behandeling komen reiniging, ontspanning en intense voeding door de ampullen uitgebreid aan bod.

Boek nu snel uw decemberbehandeling bij ons en maak kennis met deze unieke ampullen. Om u nu kennis te laten maken met deze mooie ampullen krijgt u bij onze decembermaand behandeling een set van 3 ampullen t.w.v. € 24,75 van ons cadeau!

Wij wensen u stralende feestdagen en een mooi 2019.

Schoonheidssalon Les Amies Kleine Houtweg 11 | 2012 CA Haarlem | T 023-5514395 lesamies@planet.nl | www.les-amies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen