column

   Op zoek naar mooie,  biologische skincare                producten?

Op zoek naar mooie, biologische skincare producten?

01-01-2019

Biologische skincare voor de gevoelige huid, die ook nog eens effectief is?

Ik werk al jaren met veel plezier en ontspanning met het merk Decléor. Decléor staat bekend om het gebruik van essentiële oliën in de producten en om de hoogwaardige ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Decléor heeft hierbij zijn eerste biologisch gecertificeerde productlijn geïntroduceerd: Harmonie Calm Organic.

Naast dat deze productlijn biologisch gecertificeerd is, is de effectiviteit op de gevoelige huid bewezen; de producten verminderen roodheid en een trekkerig gevoel. We hebben in dit jaargetijde meer last, omdat onze huid gevoeliger is.

Deze producten geven een verzachtende, kalmerende verzorging voor de gevoelige huid, met de meest krachtige essentiële olie van de Damascus Roos.

Harmonie Calm Organic heeft drie mooie producten voor bij u thuis: Aromessence Olie Serum, Nachtbalsem en een 2-in-1 Crème en Masker. Daarnaast kunt u bij mij in de salon genieten van een professioneel masker, dat ook biologisch gecertificeerd is. Welkom!

Judica Skincare Beauty treatments skinspecialist Slaperdijkweg 114 Haarlem +31 612 86 55 75

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen