bruisende zaken

         Ontdek je  eigen kracht!

Ontdek je eigen kracht!

01-02-2019

Marjolein Schultheiss heeft met veel plezier in de zorg gewerkt. Eerst als fysiotherapeut en later als indicatiesteller bij het CIZ. In de loop der tijd groeide ze steeds meer toe naar een zelfstandige onderneming waarin zij mensen vanuit haar visie, vaardigheden en mens-zijn mag en kan ondersteunen. Sinds enkele jaren begeleidt en ondersteunt ze als Life Coach cliënten met uiteenlopende levensvragen vanuit haar eigen praktijk in Haarlem.

“Het is de bedoeling dat jij aangeeft wat je vraag is en waar je naar toe wilt werken”, vertelt Marjolein. Jij vormt altijd het uitgangspunt en wij werken samen aan de doelen die jij wilt realiseren.”

Wat doet een Life Coach?

Als Life Coach is het de kunst om de juiste vragen te stellen. Wat kun je, wat wil je en wie ben je? Wat zijn jouw werkelijke behoeften en verlangens? In mijn praktijk kom ik veel mensen tegen die vastzitten in een bepaald patroon.

Vaak zijn er belemmerende overtuigingen die ervoor zorgen dat je iets niet durft of waardoor je denkt dat je iets niet kunt. Daardoor ga je bepaalde situaties vermijden. De oorzaak ligt soms in het verleden maar als Life Coach focus je op wat er speelt in het heden, met het oog op de toekomst.”

Werken aan bewustwording

“Coaching gaat over gevoelens en emoties die je ervaart. Met behulp van oefeningen help ik je om dichter bij je gevoelens te komen. Door je bewust te worden van gedrags- en gedachtepatronen, kun je veranderingen realiseren. Daardoor krijg je weer grip op je eigen leven. Het overbrengen van kennis speelt hierbij ook een rol; als je snapt hoe het brein werkt, hoef je niet in de war te raken van je eigen reacties in specifieke situaties. Dat geeft rust.”

Een keuze

“Het vraagt moed om de confrontatie met jezelf aan te gaan en bewust de keuze te maken om op basis van nieuwe inzichten een andere weg te bewandelen, een weg die leidt naar Ruimte en Rust in je hoofd. Coachen biedt je daarvoor de juiste handvaten.”

Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan?

Coachingspraktijk Dromen Durven Delen | Marjolein Schultheiss | dromendurvendelen@gmail.com | 06-14987372

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen