bruisende zaken

Weer terug in  contact met jezelf

Weer terug in contact met jezelf

01-04-2019

Sandra Klein was al jaren werkzaam in overheid en bedrijfsleven, toen ze tijdens een coachingstraject in aanraking kwam met de lichaamsgerichte benadering. Ze was erg verrast door haar ervaringen en ging zich er steeds verder in verdiepen. Inmiddels heeft ze haar eigen praktijk in lichaamsgerichte psychotherapie en coaching, van waaruit ze mensen helpt om meer in verbinding te komen met hun ware zelf.

“Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”

“Het lichaamsgericht werken is een mooie manier om onder de radar van je gedachten en overtuigingen door te vliegen en je meer bewust te worden van je gevoelens en emoties. Deze hebben, vaak onbewust, invloed op je houding en gedrag”, vertelt Sandra enthousiast. “Het is helend om al onderzoekende verder uit je hoofd en meer in verbinding te komen met je eigen lichaam.”

Voor wie?
“Mensen komen bij mij met uiteenlopende vragen. De een wil beter in contact komen met zijn of haar intuïtie, de ander heeft al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan maar blijft vastlopen in vastgeroeste levenspatronen. In lichaamsgericht werken ervaar je simpelweg beter wat er allemaal gebeurt in jezelf, ook in relatie tot de mensen om je heen.”

Hoe werkt het?
“In ons eerste gesprek maken we kennis met elkaar en laat ik je meteen al een beetje proeven aan lichaamsgericht werken zodat je zelf kunt bepalen of het bij je past. Vanuit wat in het hier-en-nu speelt, maken we ook koppelingen met het verleden. Tijdens onze sessies maak ik gebruik van verschillende technieken, zoals bio energetica, ademtechnieken, verbeelding, gstalt en psychodrama.”

Wat brengt het je?
“De lichaamsgerichte benadering heeft mij persoonlijk veel gebracht. Ik ben steeds eerlijker naar mezelf toe en kom steeds dichter bij wat ik echt voel en wil. Hoewel dit niet altijd makkelijk is, heeft mijn leven er meer betekenis en kleur door gekregen. Ik zet me er voor in om mensen weer te verbinden met hun eigen levensflow!”

Plan hier je afspraak vandaag nog online in!

Raadhuisstraat 56a Heemstede 06-12177155 info@totembodymind.nl | www.totembodymind.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen