Adverteren werkt!

bruisende zaken

De kracht van  kleuren

De kracht van kleuren

01-04-2019

Marij Duijsters werkt ruim 40 jaar in de gezondheidszorg. Kleur heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in haar leven. In 2010 begon ze aan een opleiding tot holistisch kleurcoach en kreeg ze de kans om zelf te ervaren wat kleuren voor je kunnen betekenen. Gedreven vanuit haar passie opende ze de deuren van haar praktijk Colourful Energies om mensen te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling.

“Toen de kleuren op mijn pad kwamen, voelde het als thuiskomen”, vertelt Marij enthousiast. “Ik werd er heel blij van. Dat gevoel gun ik andere mensen ook. Het is mijn overtuiging dat er een nieuwe wereld voor je opengaat als je meer naar je intuïtie durft en leert te luisteren. Kleuren, in de vorm van balansflessen, gebruik ik daarbij als hulpmiddel.”

Een intuïtieve keuze
“Bij aanvang van het consult beginnen we met een ontspanningsoefening om je hoofd leeg te maken. Daarna vraag ik je om naar mijn balansflessen, in alle mogelijke kleurencombinaties, te kijken en de vier flessen te kiezen die jou het meeste aantrekken. Aan de hand van de kleuren brengen we samen jouw verhaal in kaart: Wie ben jij? Waar liggen jouw uitdagingen en mogelijkheden? Wat zijn jouw verlangens? Door goed naar je te luisteren en gericht vragen te stellen, gaan we er samen achter komen wat je precies wilt in je leven. Mijn kennis en ervaring komen daarbij uitstekend van pas.”

Voorbij de woorden
“De mensen die hier komen, zowel jong als oud, bevinden zich vaak op een omslagpunt in hun leven en zoeken richting. Door omstandigheden zijn ze het contact met zichzelf kwijtgeraakt of zitten ze te veel in hun hoofd. Met kleuren werk je rechtstreeks vanuit je hart en je ziel. Ze helpen je om het contact met jezelf te herstellen en tot wezenlijke inzichten te komen.”

Tip: Marij kan ook op naam en geboortedatum een kleurenconsult doen voor meer verdieping.

“De kleuren zijn een spiegel voor de zoekende mens in jou”

Meeuwenlaan 44 IJmuiden 06-83940860 info@colourfulenergies.nl www.colourfulenergies.nl www.weerjezelfzijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).