column

5 foundation tips

5 foundation tips

01-04-2019

Mijn naam is Annemieke Tip. Styling, hair & make up artist. Een oog voor detail vind ik erg belangrijk. Dat maakt het verschil. Ik ben helemaal gek van alles op het gebied van styling, hair en make-up. Elke look heeft mijn aandacht. Maar hoeveel aandacht heb jij voor je foundation?

1. Foundation is niet slecht voor je huid
De foundations van vandaag de dag zijn technisch geavanceerd en uitgebalanceerd. Ze hebben niets van doen met de ‘dikke cake’ die oma gebruikte. De moderne producten zijn vochtinbrengend en veel foundations zijn tegenwoordig uitgerust met een UV-filter die beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon.

2. De beste basis voor foundation is een schone huid
Een goede huidverzorging is en blijft de basis voor een mooie huid. Daar brengt geen foundation verandering in. Reinig je huid daarom iedere dag grondig en breng de foundation alleen op een schone huid aan.

3. Jouw teint kies je zelf!
Test de kleur bij daglicht. Kom je net uit de buitenlucht, laat je huid dan even tot rust komen voordat je tot het testen overgaat. Vraag zo nodig advies aan een verkoopster, maar zorg ervoor dat jij altijd degene bent die uiteindelijk de teint kiest.

4. Definieer je huidtype
Heb je een droge huid, ga dan bij voorkeur voor een vloeibare foundation. Heb je imperfecties, ga dan voor een meer dekkende foundation. Bij een glimmende huid past een matterende foundation.

5. Hoe moe je ook bent, maak je huid ’s avonds altijd schoon!
Hierover kunnen we kort zijn: Verbied het jezelf om met make-up naar bed te gaan!

La tip is ook te boeken voor make up voor een speciale gelegenheid, beauty-arrangement voor bv. Een vrijgezellendag of professionele bedrijfsshoots.

Neem contact op voor een persoonlijk advies!

La Tip | 06-39474707 | latip@latip.eu | www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen