column

Wat kan coaching         je brengen?

Wat kan coaching je brengen?

01-04-2019

De komende edities van Bruist ga ik je in mijn columns alles vertellen over coaching en wat coaching voor jou kan betekenen. Waarom zou je je laten coachen en welke thema’s komen hierbij aan de orde?

Helaas merk ik in mijn praktijk en directe omgeving, dat er een vooroordeel bestaat rondom coaching. Bij coaching werk je aan ‘zachte’ vaardigheden, waardoor coaching al snel bestempeld wordt als soft. Het woord soft heeft dan vaak een negatieve bijklank.

Maar is dat wel zo? Wanneer je de stap maakt om naar een coach te gaan is die weloverwogen. Het getuigt van moed om je eigen gedrag onder ogen te zien en je te realiseren dat je genoeg hebt van teleurstellingen en pijn. Dat je bent vastgelopen in je gedachtes én dat je nu het besluit neemt om daar verandering in te brengen. Want als je doet wat je altijd gedaan hebt, krijg je wat je altijd kreeg.

Coaching gaat over jouw behoeftes en thema’s die voor jou van belang zijn. Je krijgt tools aangereikt waarmee jij je leven op jouw manier kunt leven. Wie wil dat nou niet? Een veelvoorkomend thema is Rust (in ons hoofd). Andere thema’s kunnen zijn communicatie, bewustwording, loslaten, liefde, weerstand.

Helpt positief denken? En hoe hou je je doel voor ogen? Volgende keer nemen we het thema rust onder de loep.

Coachingspraktijk Dromen Durven Delen | Marjolein Schultheiss | dromendurvendelen@gmail.com | 06-14987372

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen