column

Met hart  voor de mens

Met hart voor de mens

01-04-2019

Van Wassenaer Wytema is een kantoor van letselschade advocaten in Haarlem. Graag bieden wij rechtshulp aan slachtoffers en nabestaanden van ongevallen en medische fouten. Wij begeleiden onze cliënten met hart voor de mens door het doolhof waar zij na zo’n gebeurtenis in terecht komen.

Uw verhaal telt
Als u slachtoffer bent van een ongeval of medische fout, dan zoekt u in de eerste plaats erkenning en een luisterend oor; een betrokken gesprekspartner die uw situatie doorgrondt en u juridisch en praktisch kan steunen in een zeer emotionele periode. Wij luisteren naar uw verhaal en staan u bij.

Resultaat telt ook
Daarnaast heeft u aan ons gedreven advocaten die voor u streven naar de best mogelijke schadevergoeding. Wij zijn ons ervan bewust dat een schadevergoeding de pijn niet wegneemt. Wel is deze vaak nodig om de kosten te dekken die u moet maken als gevolg van het ongeval of de medische fout. Daarom zullen wij er alles aan doen om een schadevergoeding te realiseren.

Daarbij zoeken wij niet alleen naar compensatie in geld, maar ook naar andere manieren om uw situatie zo veel mogelijk te verzachten. Dit alles doen we als het kan in goed overleg met de aansprakelijke partij, en als het nodig is via de rechter.

Wij verwelkomen u graag op ons kantoor voor een oriënterend en gratis gesprek.

Kleine Houtweg 113 Haarlem | 023-8200690 info@vanww.nl | www.vanww.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen