column

Wat zou je willen dat het water voor jou doet?

Wat zou je willen dat het water voor jou doet?

01-07-2019

Ik maak jouw water persoonlijk, omdat geen mens hetzelfde is en: het ene water is het andere water niet!

En vraag 
kosteloos de 7-delige 
e-mail serie Gezond Water aan: 
www.nieuwwaterwinkel.nl/email-serie-gezond-water/

Water blijkt bijzonder beïnvloedbaar en is ook gewillig: het helpt je door alle lichamelijke processen te regelen en verzorgen. Zowel van binnen als van buiten zorgt water altijd voor jou. 
Zorg jij voor je water?

Het water regelt alles: ontgiften, ontzuren en de levering van voedingstoffen, energie en antioxidanten. Het mooie is dat dit weer kan leiden tot gemakkelijker afvallen, betere sportieve prestaties en hydratatie van je cellen. Hydratatie zorgt ervoor dat je huid glad blijft en je organen goed blijven werken. Belangrijk dus voor je hersenen, je hart, nieren, etc.

Wil jij ervoor zorgen dat het water dat je eet, drinkt en waar je je mee wast in optimale staat is om dit voor je te doen? Neem dan de waterkwaliteit zelf onder handen en maak het weer zuiver, vitaal en actief functioneel!

Neem contact met mij op om te ontdekken wat je water nodig heeft om jou te helpen en je persoonlijke doel(en) te bereiken.


Zuider Buiten Spaarne 76B 
2012 AB Haarlem | 06-29572535 
contact@nieuwwater.nl | www.nieuwwaterwinkel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).