column

Rechte tanden


Rechte tanden


01-07-2019

Wist u dat u bij Tandartsen aan de Herenweg, bij tandarts Fenja Griëntschnig, ook terecht kunt voor de nieuwe onzichtbare methode om uw tanden recht te laten zetten middels de nieuwe techniek InvisalignGo?


Wil je graag advies voor een stralend gebit. 
Neem contact met ons op.

Wat is InvisalignGo?

Dit is de bijna onzichtbare methode om tanden recht te zetten en de lach te krijgen waar je van droomde. Met behulp van 3D-beeldvormingstechnologie brengt InvisalignGo jouw volledige behandelplan vanaf de beginstand tot de eindstand in beeld.

Vervolgens wordt er een reeks transparante aligners speciaal voor jouw gebit op maat gemaakt, om zo je tanden stap voor stap te verschuiven. Elke aligner wordt ongeveer 1 à 2 weken gedragen voordat deze door de volgende wordt vervangen. Zo worden je tanden geleidelijk in de gewenste stand gebracht. Hoe lang deze behandeling duurt hangt af van jouw wensen.

Wil je meer weten over InvisalignGo? Neem dan contact op met de praktijk voor het maken van een afspraak bij tandarts Fenja Griëntschnig voor een consult.

Herenweg 103 a Heemstede | 023-7601320 
info@tandartsenaandeherenweg.nl | www.tandartsenaandeherenweg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).