bruisende zaken

Ook toe aan een massage?

Ook toe aan een massage?

01-11-2019

Astrid Remie werkte jarenlang in de zorg. Mensen helpen met fysieke en mentale problemen leverde haar veel voldoening op. Daarom begon ze in haar eigen tijd ook massages te geven. De feedback die ze hierop kreeg was zo positief dat ze besloot om Salon Balans Massage te openen.

In november bestaat Salon Balans 5 jaar. Daarom krijg je 25% korting op alle massages.

Balans in het leven

Na het behalen van de nodige diploma’s is Astrid zich volledige gaan richting op het geven van massages. Als klant heb je een ruime keuze in behandelingen. Opvallend daarbij is de energetische massages voor mensen die met zichzelf in de knoop zitten. Tijdens deze massage word je je bewust van jezelf en alles wat je voelt. Hierdoor kunnen jullie samen aan de slag met het afvoeren van geblokkeerde energie. De balans in je leven wordt hersteld en je verlaat de salon als herboren.

Ontspanning

Heb jij jouw leven op de rit, maar kun je wel wat ontspanning gebruiken? Ook dan staat Astrid voor je klaar. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke ontspanningsmassage. Daarnaast helpt een diepweefselmassage ook tegen fysieke pijn en/of stijfheid. En wat denk je van een hotstone massage? Een heerlijke massage waarbij warme olie en stenen worden verspreid over je gehele lichaam. Het geeft volledige ontspanning aan spieren en gewrichten.

Liefde

Het is zelfs mogelijk om een workshop voor (echt)paren bij te wonen. Door middel van een gesprek, ademhalingsoefeningen en massage-oefeningen helpt ze jullie om een extra dimensie aan de relatie te geven. Hierdoor komen jullie weer nader tot elkaar.

Jubileum

In november bestaat Salon Balans 5 jaar. Dit moet gevierd worden! Daarom krijg je 25% korting op alle massages. De eerste 10 mensen die een afspraak boeken, krijgen zelfs een gratis Hamam sessie om heerlijk tot rust te komen. Maar ook in december gaat het gestunt door. Dan ontvang je nog 15% korting.

Maak daarom snel en afspraak en geniet van alles wat Astrid je te bieden heeft!

Maak een afspraak en ontspan!

Salon Balans Massage | Ondernemer: Astrid Remie | Julianastraat 20, Huissen | 06-28174828 | astrid.jeltema@live.nl | www.salon-balans.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).