bruisende zaken

Pigmentvlekken...  		Wat kun je eraan doen?

Pigmentvlekken... Wat kun je eraan doen?

01-01-2020

De cosmetisch artsen KNMG en huidtherapeuten van de Van Rosmalen Kliniek krijgen regelmatig de vraag of er iets aan zichtbare pigmentvlekken gedaan kan worden. Vaak is het erg storend in je gezicht, hals en/of decolleté en kan het ervoor zorgen dat de huid een stuk ouder lijkt.

ontdek skincare en treatments tegen pigmentvlekken

Skincare

Ten eerste is het belangrijk om je huid dagelijks te beschermen tegen de zon met een antioxidant en een SPF, zelfs in de winter! Daarnaast is het essentieel om je huid te exfoliëren, het oppervlakkig pigment wordt daardoor afgestoten en je huid wordt egaler! Ook kun je bestaande pigmentvlekken corrigeren met de juiste skincare die het pigment oplicht.

Treatments

Voor de beste resultaten is het raadzaam om dagelijkse huidverzorging met regelmatige behandelingen te combineren. De Van Rosmalen Kliniek voert effectieve IPL- en peeling behandelingen uit die pigmentvlekken zichtbaar doen vervagen. Hierbij wordt er een passend behandelplan met skincare advies voor jouw huid opgesteld!

fWil jij ook van je pigmentvlekken af? Maak dan vandaag nog een afspraak bij de ervaren en gecertificeerde huidtherapeuten van de Van Rosmalen Kliniek voor een persoonlijk consult met een huidanalyse.

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen | Prins Bernhardstraat 2, Nijmegen 024 7411 000 | info@vanrosmalenkliniek.nl | www.vanrosmalenkliniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10651 Opticien op de koffie