Adverteren werkt!

bruisende zaken

Stijlvolle mode voor de werkende vrouw van nu

Stijlvolle mode voor de werkende vrouw van nu

01-02-2020

Claudia Sträter is al sinds 2000 gevestigd in de sfeervolle Marikenstraat. Twee jaar geleden onderging de winkel een ingrijpende verbouwing, waarbij het naastgelegen pand er bij werd getrokken. Het resultaat is een heerlijk ruime, eigentijdse winkel waarin de uitgebreide collectie overzichtelijk kan worden gepresenteerd.

“We geven graag een persoonlijk en eerlijk stylingadvies”

“Onze doelgroep is de werkende vrouw van ongeveer 30 jaar en ouder”, vertelt manager Wilma Schregardus. Zij heeft een druk leven en kiest voor vrouwelijke, stijlvolle kwaliteitskleding die haar persoonlijkheid versterkt. “We hebben een eigen ontwerper op het hoofdkantoor die het merendeel van de collectie zelf ontwerpt. We zijn een puur Nederlands merk dus deze is geheel afgestemd op de Nederlandse vrouw.”

EMPOWERED BY

Met de campagne EMPOWERED BY laat Claudia Sträter zien dat haar collectie perfect aansluit op de krachtige, zelfbewuste vrouw. Actrice Anna Drijver is het gezicht van deze campagne. “Een fantastische, gedreven vakvrouw. Amper 3 weken na haar bevalling stond ze al weer te stralen in een van onze pakken tijdens een gala.”

Maatschappelijk betrokken

“Vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid maakt het merk bewust de keuze om te ondernemen met respect voor mens en milieu. Alle kleding wordt dan ook gemaakt van duurzame materialen.” De voorjaars- en zomercollectie ligt sinds kort in de winkel en biedt wederom veel moois. “We zijn behoorlijk vooruitstrevend en doen ons best om voorop te lopen in de trends.”

Persoonlijk stylingadvies

“In de winkel hangt de collectie op thema zodat je alles makkelijk kunt vinden. Er hangt een gemoedelijke sfeer zodat iedereen zich hier op zijn gemak voelt. Uiteraard kun je lekker zelf rondsnuffelen maar kom je er zelf niet uit, dan voorzien wij je graag van een persoonlijk én eerlijk stylingadvies. Je kunt vaak allerlei slimme combinaties maken om zo een geheel eigen stijl te creëren.” Zien we je snel in de Marikenstraat?

In de Marikenstraat bevind je je op de perfecte locatie voor een heerlijk dagje shoppen! Het zeer diverse aanbod van winkels is verdeeld over maar liefst twee niveaus.

Het unieke aan de Marikenstraat is de verdeling van winkels over de twee verdiepingen die door bruggetjes aan elkaar verbonden zijn. Dit maakt het een sfeervolle locatie voor winkelend publiek. In de buurt van de Marikenstraat zijn voldoende parkeergelegenheden. Wat hier zeker niet mag ontbreken is de verlichting die het hele jaar door te zien is, wat winkelen in de Marikenstraat nóg gezelliger maakt!

Via www.marikenstraat.nl houden we je op de hoogte van alle evenementen, activiteiten, nieuwtjes & gebeurtenissen in de meest bruisende straat van Nijmegen!

Dé mooiste winkelstraat van Nijmegen

Claudia Sträter | Marikenstraat 31-33 | 024 - 32 35 055 | www.claudiastrater.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Vernieuw je    kraanwater!
Vernieuw je kraanwater!
Nijmegen Bruist


Borstvergroting?
Borstvergroting?
Nijmegen Bruist

Op gevoel
Op gevoel
Nijmegen Bruist


Thuis zijn
Thuis zijn
Nijmegen Bruist


Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
Nijmegen Bruist


Spataderen?
Spataderen?
Nijmegen Bruist

Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
Nijmegen Bruist

Een nieuw begin
Een nieuw begin
Nijmegen Bruist

Ooglid- correctie?
Ooglid- correctie?
Nijmegen Bruist

Rug- of nekklachten?
Rug- of nekklachten?
Nijmegen Bruist

Spataderen?
Spataderen?
Nijmegen BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).