Adverteren werkt!

Column

Thuis zijn

Thuis zijn

01-05-2020

Hoe vaak heb ik er niet van gedroomd om vaker thuis te zijn en meer tijd te hebben voor mijn gezin? Nu het eindelijk zover is, blijkt het toch uitdagender dan gedacht.

Bemoeien

Neem bijvoorbeeld koken. Meestal neem ik die taak op me, maar nu doen we dat om de beurt. Dat is hartstikke fijn, maar ik vind het lastig om me er niet mee te bemoeien. Eigenlijk wil ik dat het gaat op mijn manier, maar mijn inbreng wordt niet gewaardeerd. Pas na een aantal dagen kan ik het loslaten en sindsdien loopt het avondeten op rolletjes.

Ruimte geven

Nu onze fysieke vrijheid beperkt is, is het nog belangrijker om elkaar de ruimte te geven. Onbewust ben ik best sturend en dat is volslagen ongepast. Wat ben ik blij dat ik kan terugvallen op de Alexander Techniek. Zodra ik merk dat ik de baas wil spelen, loop ik even weg om te oefenen op mijn matje. Mijn gedachten komen tot rust komen en mijn stemming verbetert. Als ik dan weer terug ga, is er niets meer aan de hand. Ook al kan ik alleen maar hopen dat deze crisis snel voorbij is, het is fijn om te ontdekken dat ik ook thuis nog veel kan leren!

Voor meer informatie kijk op de website www.mendybosch.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).