Adverteren werkt!

Column

De impact van de lockdown op professionals; hoe nu verder?

De impact van de lockdown op professionals; hoe nu verder?

01-07-2020

Professionals zoals verpleegkundigen, artsen, verzorgenden, hulpverleners en hulpdiensten hebben zich uit de naad gewerkt tijdens de coronacrisis. Wat is er nu belangrijk in het maken van de volgende stap in de nieuwe werkelijkheid?

Wie weet zie ik je weer bij het GRATIS GGZ-café vanaf 7 september, over angststoornissen. Kijk voor het volledige programma op www.werkbewust.nl

Nog steeds worden patiënten in leven gehouden en besmettingen voorkomen, maar in een lagere versnelling dan tijdens de crisis. Hulpverleners die zich hebben opgesloten met kwetsbare doelgroepen en bezoek moesten weigeren, hebben de deuren weer opengezet. De huisbezoeken en gesprekken die waren stopgezet bij cliënten om psychische ontregeling te voorkomen, zijn inmiddels weer opgestart.

Hoe maak je weer de omslag naar je eigen oorspronkelijke werkzaamheden?

Als trainer wil ik graag weer met professionals aan de slag door samen antwoorden te vinden. Welke kwaliteiten heb ik bij mezelf en mijn collega’s ontdekt, wat heb ik ervan geleerd, wat heeft het me opgeleverd, welke gevoelige snaren zijn geraakt, wat kan anders? Door het krijgen van antwoorden word je weer bewust van je positie op bepaalde momenten, waardoor je vervolgstappen kan zetten in deze nieuwe werkelijkheid.

Kijk voor mijn nieuwe cursusaanbod ‘van drama naar samenwerking’ op www.werkbewust.nl/cursussen/samenwerking/

Miranda geeft praktijkgerichte trainingen, teamcoaching en individuele coaching op maat binnen instellingen voor zorg, welzijn en dienstverlening.

Werkbewust helpt jou en jouw team steviger in je schoenen te staan en bewuster te werken, zodat jij als hulpverlener het verschil kunt maken.

Warme groet, Miranda

Miranda van Amersvoort Aalsburg 1830, Wijchen 06 44318801 Miranda@werkbewust.nl www.werkbewust.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).