Adverteren werkt!

bruisende zaken

Bijzondere cadeau-artikelen met een verhaal

Bijzondere cadeau-artikelen met een verhaal

01-08-2020

Het is absoluut een verrijking van het winkelaanbod in de Marikenstraat: Sinds kort is ook WAAR Nijmegen, dé cadeauwinkel voor eerlijke en duurzame producten, hier gevestigd. Alles ziet er piekfijn uit, dus alle reden om langs te komen en je te laten verrassen door het unieke assortiment.

“Hip én verantwoord”

De winkel heeft een frisse, moderne uitstraling. “Daarmee maken we korte metten met het enigszins oubollige imago van alles wat met duurzaamheid te maken heeft”, vertelt Julia van der Mede. “Er zijn genoeg ondernemers die op verantwoorde wijze mooie, moderne producten ontwerpen. Duurzaam kan wel degelijk hip zijn.”

Verrassend assortiment

Het assortiment van WAAR loopt uiteen van vegan kookboeken en herbruikbare boterhamzakjes tot duurzame waterfles-sen, gerecyclede tassen en handgemaakte manden. “Ik houd zelf erg van mode dus ik ben momenteel onze sieradencollectie aan het uitbreiden, met natuurlijk alleen maar eigentijdse Fairtrade-merken. Onze natuurlijke verzorgingsproducten lopen ook heel goed. Zo is haarzeep nu bij-voorbeeld heel populair, dé vervanger van de plastic shampoo-fles. Perfect dus voor mensen die hun plastic consumptie willen verminderen.”

Inpakken op het hoogste niveau

De ecologische planten zijn ook noemens-waardig. “De Ogreen Clean Machines zijn in Nederland gekweekte luchtzuiverende plantjes, die ervoor zorgen dat je in no-time schone lucht in huis hebt. Maar we hebben ook klanten die speciaal komen voor de (h)eerlijke Tony’s Chocolonely chocolade-repen. Wat je ook bij ons koopt, alles is eerlijk én alles wordt op een leuke manier voor je ingepakt. Met veel zorg en plezier!”

Een betere wereld

Letterlijk alles wat je hier vindt, is met zorg en liefde gemaakt. Ieder cadeau heeft een eigen verhaal. We nemen maar wat graag de tijd om je dat verhaal te vertellen. Met jouw aankoop maak je jezelf of iemand anders blij én lever je een bijdrage, hoe klein ook, aan een betere wereld. Dat is toch een geweldig gevoel? Kom voor jouw duurzame cadeau naar de Marikenstraat.”

In de Marikenstraat bevind je je op de perfecte locatie voor een heerlijk dagje shoppen! Het zeer diverse aanbod van winkels is verdeeld over maar liefst twee niveaus.

Bij besteding vanaf € 40,- bij WAAR krijg je een heerlijke rozen handcrème mini en een bio katoenen vouwtas van ons eigen merk cadeau! Bij inlevering van de bon in het magazine & geldig in de maand augustus 2020.

Marikenstraat 53 | 024-3233390 | www.ditiswaar.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

BIKINI READY
BIKINI READY
Nijmegen Bruist

Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

Lichaamstypes
Lichaamstypes
Nijmegen Bruist


Ik zoek jullie!
Ik zoek jullie!
Nijmegen Bruist

Reset
Reset
Nijmegen Bruist


MINDSET
MINDSET
Nijmegen Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).