Adverteren werkt!

column

Heb jij al een afspraak staan?

Heb jij al een afspraak staan?

01-09-2020

Beauty & Wellnesscare Luna ‘The Health & Lifestyle Salon’ biedt al ruim 10 jaar een totaalpakket aan behandelingen, voor de innerlijke en uiterlijke schoonheid. Van verzorgende gelaatsbehandelingen gericht op huidverbetering tot luxe wellnessbehandelingen om even te ontsnappen aan alle stress en drukte van alledag.

Vakmanschap, kwalitatief hoogwaardige schoonheidsbehandelingen in een rustige en sfeervolle omgeving met ruimte voor persoonlijke aandacht. Dat is waar Beauty & Wellnesscare Luna voor staat. Ook voor prachtig verzorgde handen, nagelstyling, visagie en detox behandelingen d.m.v bodywraps bent u bij Beauty & Wellnesscare Luna aan het juiste adres.

Door het volgen van allerhande bij- en nascholingen blijven kennis en kunde op peil en worden actuele ontwikkelingen op de voet gevolgd. U profiteert dus niet alleen van hoogstaande kwaliteit, maar bent ook nog eens verzekerd van advies volgens de laatste geldende standaard en de nieuwste trends.

Graag tot ziens bij Beauty & Wellnesscare Luna ‘The Health & Lifestyle Salon’.

Binnen de schoonheidssalon wordt uitsluitend op afspraak gewerkt. Dit om u de tijd en rust te kunnen geven die u verdient. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen. Ook voor het kopen van producten van de merken Tyro Cosmetics, Dalton Cosmetics, Make-Up Studio, Sienna X, Botanical Beauty, Slow Beauty, Universal Contour Wrap of cadeaubonnen kunt u te allen tijde bellen of mailen.

Eva van Kollenburg

Lavendel 256, Cuijk | 06-48086594 | info@beautyandwellnesscareluna.nl | www.beautyandwellnesscareluna.nl Open: Dinsdag - Woensdag - Donderdag van 9.30 tot 20.30 uur. Vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur. Zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).