Adverteren werkt!

Bruisende zaken

Op zoek naar meer zelfvertrouwen?

Op zoek naar meer zelfvertrouwen?

01-09-2020

Stoor jij je aan je oogleden? Heb je bijvoorbeeld een vermoeide uitstraling of hoofdpijnklachten? Een ooglidcorrectie kan dan een goede oplossing zijn. Na een ooglidcorrectie heb je weer een open en frisse blik.

Kom langs bij Kliniek Heyendael voor een ooglidcorrectie of een spataderbehandeling!

Bovenooglidcorrectie

Door het slapper worden van de huid gaan je oogleden hangen. Hierdoor beperken ze je zicht en geven ze een vermoeide of een verouderde uitstraling. Verslapping van het bovenooglid kan worden gecorrigeerd tijdens een bovenooglidcorrectie.

Onderooglidcorrectie

Ook de huid onder je ogen kan gaan hangen, zo ontstaan de zogenoemde wallen. Stoor je je hieraan? Dan kun je een onderooglidcorrectie overwegen. Deze behandeling geeft je een uitgeruste en frisse uitstraling. Deze ingreep kan eventueel gecombineerd worden met een bovenooglidcorrectie.

Overweeg je een ooglidcorrectie?

Tijdens een persoonlijk consult met onze plastisch chirurg worden je wensen uitgebreid besproken en al je vragen beantwoord.

Klantervaring

Buiten het feit dat het resultaat prachtig is, was alles rondom de behandeling prettig. Vriendelijk personeel en goede zorg. Mireille

Twijfel je om een rok of korte broek te dragen vanwege zichtbare spataderen? Wil je de volgende zomer met blote benen kunnen lopen? Begin dan nu met een spataderbehandeling!

Vaak vindt men spataderen vanuit cosmetisch oogpunt erg vervelend, maar er kan ook een medische noodzaak bestaan om de spataderen te behandelen, omdat ze pijnlijk zijn.

Spataderen behandelen

Na een intake en een duplexonderzoek (echografisch onderzoek van de vaten) van de benen, wordt in een persoonlijk gesprek samen met jou een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Overweeg je een spataderbehandeling?

Kliniek Heyendael werkt met een hoog gespecialiseerd team dat garanties biedt voor kwaliteit en veiligheid.

Klantervaring

Ik kijk terug op een prettige behandeling door het team van dokter Straten. Met het eindresultaat ben ik super tevreden! Miranda We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen!

Betrouwbaar, professioneel en persoonlijk. Een begrip als het gaat om cosmetische plastische chirurgie.

Bij Kliniek Heyendael houden we ons bezig met professionele behandelingen om mensen hun zelfvertrouwen terug te geven.

Onze behandelingen Borstvergroting Neuscorrectie Liposculptuur/Lipofilling Ooglidcorrectie Spataderbehandeling Facelift (MACS-lift) Borstverkleining Rimpelbehandeling Armlift
- Halslift Contourverbetering Oorcorrectie Labiacorrectie

Neem gerust contact op met een van onze consulentes voor het inplannen van een vrijblijvend en kosteloos consult via 024 - 845 05 06 of door middel van ons contactformulier.

Parklaan 70, Groesbeek (Nabij Nijmegen ) info@kliniekheyendael.nl | 024 - 845 05 06 | www.kliniekheyendael.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

BIKINI READY
BIKINI READY
Nijmegen Bruist

Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

Lichaamstypes
Lichaamstypes
Nijmegen Bruist


Ik zoek jullie!
Ik zoek jullie!
Nijmegen Bruist

Reset
Reset
Nijmegen Bruist


MINDSET
MINDSET
Nijmegen Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).