Adverteren werkt!

Column

Kijk meer om naar onze jongeren!

Kijk meer om naar onze jongeren!

01-01-2021

Voor een grote meerderheid is ons leven minder leuk geworden sinds de coronacrisis. We missen contact, spontaniteit en zekerheid. Uit diverse onderzoeken is duidelijk geworden dat vooral jongeren veel geestelijke sores ervaren.

Kijk voor mijn aanbod op www.werkbewust.nl

Op mbo’s en hogescholen kan een gedeelte van het onderwijs niet doorgaan. Studenten kunnen geen stageplek vinden, waardoor opleidingen vertraging oplopen. Jongeren ervaren meer stress, worden sociaal afgestompt en ervaren eenzaamheid, angstklachten en depressieve gevoelens.

Juist in deze leeftijdsfase is het opdoen van (nieuwe) sociale contacten en (leer)ervaringen cruciaal. Sociale vaardigheden worden opgedaan in de verbinding met anderen en sociale interacties zijn noodzakelijk voor het versterken van veerkracht en de persoonlijkheidsontwikkeling.

Laten we ons als volwassenen beseffen dat het overzien van consequenties van gemaakte keuzes en je kunnen aanpassen aan wat de omgeving van je vraagt, voor jongeren de grootste uitdaging ooit is op dit moment! Door naar ze te luisteren en vooral samen te kijken wat er wel mogelijk is en waar ze wel invloed op uit kunnen oefenen kan er weer perspectief ontstaan. Met elkaar in gesprek gaan over psychische klachten is juist nu van belang! Kom naar het GGZ-café waar ik maandelijks GRATIS lezingen geef over een psychisch probleem. Ik ontmoet je graag!

Miranda geeft praktijkgerichte trainingen, teamcoaching en individuele coaching op maat binnen instellingen voor zorg, welzijn en dienstverlening.

Werkbewust helpt jou en jouw team steviger in je schoenen te staan en bewuster te werken, zodat jij als hulpverlener het verschil kunt maken.

Warme groet, Miranda

Miranda van Amersvoort Aalsburg 1830, Wijchen 06 44318801 Miranda@werkbewust.nl www.werkbewust.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

BIKINI READY
BIKINI READY
Nijmegen Bruist

Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

Lichaamstypes
Lichaamstypes
Nijmegen Bruist


Ik zoek jullie!
Ik zoek jullie!
Nijmegen Bruist

Reset
Reset
Nijmegen Bruist

MINDSET
MINDSET
Nijmegen Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).