Adverteren werkt!

Column

Het belang van coaching, juist nu!

Het belang van coaching, juist nu!

01-03-2021

Ik kreeg laatst van een hulpverlener, werkzaam op een kinder-IC, het verzoek voor een vervolg van haar coachtraject. Ze had in korte tijd meer inzicht gekregen in haar professionele handelen en wilde dit juist vasthouden in deze ingewikkelde tijd.

Kijk op www.werkbewust.nl. Ik ontmoet je graag!

Aan haar leidinggevende had ze aangegeven haar individuele opleidingsbudget hiervoor in te willen zetten. Haar opleidingsbudget zou dubbel worden ingezet mits er sprake is van ernstige problemen op de werkvloer en ze niet meer in staat zou zijn om te functioneren. Ik werd hierdoor getriggerd als coach.

Het is juist nu zo belangrijk om te investeren in duurzame inzetbaarheid. Hoe te voorkomen dat iemand uitvalt? Een zieke medewerker kost de werknemer gemiddeld € 450,- per dag.

De verwachting uit recent onderzoek is een hogere uitval door een toename aan druk op hulpverleners door een grotere cliëntenstroom, onzekerheid over de duur van de crisis, mentale vermoeidheid, een gemis aan contacten met collega’s en zorgen over naasten.

Ik denk graag mee wat ik hierin kan betekenen, zoals (online) coaching - intervisie - intercollegiaal overleg en aandacht voor positieve zaken in het werk, wat er geleerd en bereikt wordt.

Tijdens een vrijblijvend (online) gesprek of een wandeling onderzoek ik graag de mogelijkheden.

Miranda geeft praktijkgerichte trainingen, teamcoaching en individuele coaching op maat binnen instellingen voor zorg, welzijn en dienstverlening.

Werkbewust helpt jou en jouw team steviger in je schoenen te staan en bewuster te werken, zodat jij als hulpverlener het verschil kunt maken.

 

Warme groet, Miranda

Miranda van Amersvoort | Aalsburg 1830, Wijchen | 06 44318801 | Miranda@werkbewust.nl | www.werkbewust.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).