Adverteren werkt!

bruisende zaken

Herenmode voor elke gelegenheid

Herenmode voor elke gelegenheid

01-05-2021

Op zoek naar een mooi kostuum of een casual of sportieve outfit? Bij Hugo Boss Nijmegen moet je zijn. “Wij bieden herenmode voor elk moment van de dag”, aldus senior manager Mark Boleij. “En dat in de mooiste winkelstraat van de stad.”

‘We beschikken ook over een eigen vermaakservice’

“Ruim tien jaar geleden maakten we heel bewust de keuze voor het merk Hugo Boss”, vertelt Mark. “We wilden een herenmodezaak openen met kwaliteitskleding van een merk waar we echt achter staan. Dat is dus Hugo Boss geworden, een keuze waar ik geen moment spijt van heb gehad. Het is namelijk een ontzettend mooi merk met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Nog elke dag word ik blij van onze collectie.”

Volop keuze
Een collectie die volgens de gedreven ondernemer zeer divers valt te noemen. “Van casual of sportief tot chic, je vindt het bij ons allemaal, doordat wij alle drie de lijnen van Hugo Boss verkopen, Casual, Athleisure en Boss, met voor elke gelegenheid volop keuze. En vind je het lastig om zelf die keuze te maken, dan staat ons enthousiaste en goed opgeleide team klaar om je te helpen bij het vinden van de outfit die bij jou past. Dit kan eventueel op afspraak, mocht daar behoefte aan zijn. En mocht een outfit toch nog niet helemaal perfect zitten, dan beschikken wij zelfs over onze eigen vermaakservice die wat dat betreft de puntjes op de i kan zetten.”

Begrip
Na ruim tien jaar is Hugo Boss Nijmegen uitgegroeid tot een waar begrip in de stad. “We hebben in de loop der jaren dan ook een zeer grote vaste klantenkring opgebouwd en iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen in onze mooie, ruim opgezette winkel. Kom gewoon eens langs en ervaar het zelf.”

Online bestellen kan eveneens bij Hugo Boss Nijmegen. “Desgewenst kunnen mensen hun bestelling in de winkel laten bezorgen, zodat ze hier de kleding kunnen passen en zich eventueel door ons kunnen laten adviseren.”

In de Marikenstraat bevind je je op de perfecte locatie voor een heerlijk dagje shoppen! Het zeer diverse aanbod van winkels is verdeeld over maar liefst twee niveaus.

Marikenstraat 57 | 024 2005997 | www.hugoboss.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

BIKINI READY
BIKINI READY
Nijmegen Bruist

Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

Lichaamstypes
Lichaamstypes
Nijmegen Bruist


Ik zoek jullie!
Ik zoek jullie!
Nijmegen Bruist

Reset
Reset
Nijmegen Bruist


MINDSET
MINDSET
Nijmegen Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).