Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Voor huid- en lichaamscontourverbetering

Voor huid- en lichaamscontourverbetering

01-06-2021

UltraBeauty is drie jaar geleden opgericht door Mike Rijnders, een enthousiaste ondernemer met hart voor de zaak. Hij heeft al jarenlang zijn eigen schoonheidssalons, maar hij wilde er graag een dichterbij huis beginnen, in Nijmegen dus. Zo is UltraBeauty geboren.

“UltraBeauty is gespecialiseerd in huid- en lichaamscontourverbetering”, vertelt salonmanager Emma enthousiast. “Mensen komen hier met de meest uiteenlopende huidproblemen. Denk aan fijne lijntjes, huidverslapping bij zowel het gelaat als het lichaam, couperose, pigmentatie, grove poriën, en een vette, droge, vochtarme en doffe huid. Een gezonde huid is een mooie huid, dat is dan ook hetgeen we willen bereiken.”

Variëteit aan behandelingen

Je kunt bij UtraBeauty terecht voor een enorme variëteit aan behandelingen. Een kleine greep uit wat er allemaal mogelijk is; microneedling, acne, mesotherapie, hydralift, dieptereiniging, radiofrequentie, T-shape, cryolipolyse, diode laser ontharen en IPL. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van de beste en nieuwste apparatuur.

Persoonlijk behandelplan

“Als nieuwe klant krijg je altijd een gratis consult. Samen stellen we een persoonlijk behandelplan op dat geheel is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw huid. Daarnaast geven we advies over de producten die je aanvullend aan de behandeling thuis kunt gebruiken voor een optimaal effect. In de salon werken we sowieso alleen met huidverbeterende producten vol antioxidanten en andere voedingsstoffen die daadwerkelijk iets doen voor je huid.”

De klant voorop

“De tevredenheid van onze klanten staat bij alles wat we doen voorop. Het is geweldig om te zien hoe mensen opbloeien als de behandeling het gewenste resultaat heeft. Huidproblemen kunnen funest zijn voor je zelfvertrouwen. Als je weer een mooie, stralende huid hebt, zit je een stuk beter in je vel en kun je de hele wereld aan!”

‘Wij halen graag samen met jou het beste uit jezelf’

Rondweg 5, Nijmegen | service@ultrabeauty.nl | 085-8005545 | www.ultrabeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).