Adverteren werkt!

bruisende zaken

Alweer 1 jaar terug bij Nederland Bruist!

Alweer 1 jaar terug bij Nederland Bruist!

01-09-2021

Jeetje, wat vliegt de tijd. Na een kort uitstapje ben ik alweer 1 jaar terug bij Bruist en ga ik in september alweer mijn negende jaar in! Met heel veel plezier bezoek ik dagelijks mijn vaste en potentiële klanten. Het voelt helemaal als vanouds, en ik hoor van veel klanten dat ze blij zijn dat ik terug ben. Dat ervaar ik als een groot compliment.

Een jaar om niet te vergeten, mede door alle coronaperikelen. Zakelijk gezien ging het ondanks corona echt enorm voor de wind, mede door de klanttevredenheid en de goede respons die de bestaande klanten ervaren hebben, en dit heeft dan ook geleid tot veel verlengde en ook nieuwe samenwerkingen.

Het is echt super om te horen dat mijn klanten goede respons krijgen doordat ze op de juiste manier adverteren. En omdat we dit ook nog (getagd) doorplaatsen op onze social media kanalen Facebook, Instagram en de op website van Nederland Bruist, is het bereik bijzonder groot! Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor vijf regio’s want naast Nijmegen, Rijk van Nijmegen, Land van Cuijk en de Overbetuwe-Lingewaard Bruist heb ik inmiddels ook de Maashorst Bruist onder mijn hoede. Daarnaast is onlangs mijn tijdelijke contract omgezet naar een vast contract en daar ben ik uiteraard bijzonder blij mee.

Eind juni ben ik samen met mijn collega Jop Franken nog een aantal dagen in Zuid-Spanje geweest om klanten te bezoeken voor onze uitgave van Costa del Sol Bruist, hoe gaaf is dat! Ik heb echt een super leuke baan! Ben je ondernemer en wil je meer weten? Ik heb inmiddels heel veel voorbeelden van succesvolle samenwerkingen die we zijn aangegaan en ik kan je helpen om op de juiste manier te adverteren.

Bel mij en ik plan graag een afspraak in!

Interesse in een kennismaking met Frank én Nederland Bruist? Bel Frank van Geel via 06-430 939 96 of mail naar fvangeel@nederlandbruist.nl.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Bens & vd Hurk Zonwering

Bens & vd Hurk Zonwering

Nijmegen Bruist


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).